آموزش روش‌های مختلف تهیه جوجه کباب لیمویی

جوجه کباب لیمویی، غذایی خوش‌طعم و پرطرفدار که با عطر و بوی لیمو، طعمی بی‌نظیر به خود می‌گیرد. این کباب نه تنها در ایران، بلکه در سراسر دنیا محبوب است و به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود.

در این مطلب، سفری به دنیای جوجه کباب لیمویی خواهیم داشت و طرز تهیه آن را به روش‌های مختلف، به شما آموزش می‌دهیم. همچنین نکات و فوت‌و فن‌هایی را برای پخت هرچه بهتر این کباب لذیذ، ارائه خواهیم کرد.

مواد لازم:

مرغ: برای این دستور می‌توانید از ران، سینه یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید.
لیمو: لیمو ترش تازه طعم و عطر بی‌نظیری به جوجه کباب می‌دهد.
سیر: سیر رنده شده، طعمی دلچسب به جوجه کباب می‌بخشد.
پیاز: پیاز رنده شده یا خلالی، جوجه کباب را ترد و خوشمزه می‌کند.
روغن زیتون: روغن زیتون مرغ را مرطوب نگه می‌دارد و طعم آن را بهتر می‌کند.
ادویه: نمک، فلفل سیاه، زعفران، پونه کوهی، آویشن و رزماری از جمله ادویه‌هایی هستند که می‌توانید برای طعم‌دار کردن جوجه کباب از آن‌ها استفاده کنید.

طرز تهیه:

1. مرینیت:

مرغ را به قطعات دلخواه خرد کنید و بشویید.
در یک کاسه بزرگ، مرغ، آب لیمو، روغن زیتون، سیر، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا همه قسمت‌های مرغ به سس آغشته شوند.
کاسه را روی سلفون بپوشانید و به مدت حداقل 30 دقیقه و حداکثر 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ به طور کامل مرینیت شود.

2. کباب کردن:

منقل را با ذغال روشن کنید و منتظر بمانید تا ذغال‌ها به طور کامل روشن شوند.
اگر از فر یا تابه استفاده می‌کنید، آن‌ها را از قبل گرم کنید.
سیخ‌های کباب را کمی چرب کنید.
قطعات مرغ را به سیخ بکشید و یا در سینی فر بچینید.
جوجه کباب را روی منقل، در فر یا تابه قرار دهید و به طور مرتب بچرخانید تا همه قسمت‌های آن به طور یکنواخت بپزد.
در حین پخت، می‌توانید از سس باقی‌مانده مرینیت برای مرطوب نگه داشتن جوجه کباب استفاده کنید.

3. سرو:

جوجه کباب لیمویی را می‌توانید به تنهایی یا به همراه برنج، نان، سبزی خوردن، گوجه فرنگی و … سرو کنید.

نکات:

برای طعم بهتر جوجه کباب، از لیمو ترش تازه استفاده کنید.
برای اینکه جوجه کباب شما خوش رنگ شود، می‌توانید به آن کمی زعفران اضافه کنید.
اگر می‌خواهید جوجه کباب شما عطر و طعم بیشتری داشته باشد، می‌توانید به آن کمی ادویه جات دیگر مانند آویشن، رزماری یا فلفل دلمه ای اضافه کنید.
اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید مواد را فقط به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای ترد شدن جوجه کباب، از سینه مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید، همچنین می‌توانید قبل از کباب کردن، تکه‌های مرغ را در کمی آرد سفید بغلتانید.
برای اینکه جوجه کباب شما خشک نشود، بهتر است آن را به مدت طولانی روی حرارت قرار ندهید.
می‌توانید مقدار آب لیموترش را با توجه به ذائقه ی خودتان کم و یا زیاد کنید.
اگر از باربیکیو برای کباب کردن استفاده می‌کنید، جوجه کباب ها را روی حرارت متوسط کباب کنید تا مغز پخت شوند.

با رعایت این نکات و فوت و فن‌ها می‌توانید جوجه کباب لیمویی خوشمزه و لذیذی تهیه کنید.

همچنین بررسی کنید ...

آموزش تهیه کازان کباب ازبکی غذای سنتی ازبکستان

کازان کباب، که با نام اوش نیز شناخته می‌شود، سفری به دل طعم‌های سنتی ازبکستان …